EREDMÉNYEK
U20 eredmények

Gordan Filipovics;

A 2018/2019-as évet úgy kezdtük, hogy egy meghatározó játékosunk távozott a csapattól. Sajnos kevesen voltunk és az U18-as csapatból kellett pótolni a játékosokat. Ezen felül egész évben folyamatosan a korosztályt sérülések és betegségek sújtották. Ennek eredménye, hogy számos edzésen a létszám nem volt elegendő azon feladatok elvégzéséhez, melyeket terveztem.
Az elsődleges célunk a legjobb 8-ba kerülés volt. 26 mérkőzést játszottunk 17 győzelemmel és 9 vereséggel az ötödik helyen végeztünk
Szezon közben láttam esélyt, hogy a négy közé jussunk, de sajnos az utolsó öt mérkőzésen két hazai vereséget szenvedtünk. A kulcsjátékosok hullámzó teljesítmény nyújtottak. Csalódott vagyok, mert nem jutottunk az országos döntőbe.
Az idei csapat erőssége volt, hogy amikor teljes csapattal tudnunk kiállni, akkor nagyon fegyelmezetten sikerült végrehajtani az általam kért támadás és védekezési stratégiákat. Bogdán Benedek, Hock Gergő, Kocsi Zalán és Puska Bence nagyon nagy fejlődést mutatott és meghatározó tagja lett a keretemnek. A fejlesztendő területek, az edzés létszám növelése, mentális és fizikális képességek magasabb szintre emelése. Nagyon sok fiatal játékosom, alsóbb korosztályból csatlakozott hozzánk, ők jelenleg nem tudják felvenni a versenyt a rivális csapatok meghatározó játékosaival.
Az idei csapatunkból négy egyén erősítette az NB1-es keretet, mindenki lehetőséget kapott. Amikor pályára léptek helyt tudtak állni.  Kocsis Zalán, Hock Gergő, Bogdán Benedek, Puska Bence.

 

- A 2018/2019-as évet úgy kezdtük, hogy egy meghatározó játékosunk távozott a csapattól. Sajnos kevesen voltunk és az U18-as csapatból kellett pótolni a játékosokat. Ezen felül egész évben folyamatosan a korosztályt sérülések és betegségek sújtották. Ennek eredménye, hogy számos edzésen a létszám nem volt elegendő azon feladatok elvégzéséhez, melyeket terveztem.

 

Az elsődleges célunk a legjobb 8-ba kerülés volt. 26 mérkőzést játszottunk, 17 győzelemmel és 9 vereséggel az ötödik helyen végeztünk. Szezon közben láttam esélyt, hogy a négy közé jussunk, (mert az első 4 jut be az országos döntőbe ezekből a csapatokból), de sajnos az utolsó öt mérkőzésen két hazai vereséget szenvedtünk. A kulcsjátékosok hullámzó teljesítményt nyújtottak. Csalódott vagyok, mert nem jutottunk az országos döntőbe. Az idei csapat erőssége volt, hogy amikor teljes csapattal tudnunk kiállni, akkor nagyon fegyelmezetten sikerült végrehajtani az általam kért támadási és védekezési stratégiákat. Bogdán Benedek, Hock Gergő, Kocsi Zalán és Puska Bence nagyon nagy fejlődést mutatott és meghatározó tagja lett a keretemnek.

 

A fejlesztendő területek: az edzés létszám növelése, mentális és fizikális képességek magasabb szintre emelése. Nagyon sok fiatal játékosom alsóbb korosztályból csatlakozott hozzánk, ők jelenleg nem tudják felvenni a versenyt a rivális csapatok meghatározó játékosaival. Az idei csapatunkból négy egyén erősítette az NB1-es keretet. Mindenki lehetőséget kapott, amikor pályára léptek, helyt tudtak állni.

 

A 4 felnőtt kerettag: Kocsis Zalán, Hock Gergő, Bogdán Benedek, Puska Bence.

Vereséggel folytatta az U20Hazai vereséggel folytatta a bajnokságot az U20-as csapatunk, amely a bár felzárkózott a végjátékra, de fordítani már nem tudott a pécsiek ellen.
Jobb volt a FehérvárNem tudtunk eléggé harcolni
Csak a győzelem volt elfogadhatóZalaegerszegen az ifi csapat is győzött
Hosszabbításban vívta ki újabb hazai győzelmét csapatunk az U20-as bajnokságban
A vasiakat is verték a fiatalokAz U20-as bajnokságban a középmezőnyhöz tartozó szombathelyiek ellen folytatta szereplését a kaposvári csapat, amely újabb győzelmet aratott.
U20 - CSAPAT
utolsó eredmény:
KTE-Duna Aszfalt - Kaposvári KKSE U20  95 - 53
következő mérkőzés:
U18 - CSAPAT
utolsó eredmény:
Kaposvári KK – SZEDEÁK U18  66 - 46
következő mérkőzés:
U16 - CSAPAT
utolsó eredmény:
következő mérkőzés:
U14 - CSAPAT
utolsó eredmény:
GYKSE - KKK SE/B  57 - 100
következő mérkőzés:
   
LEGÚJABB FOTÓK
Fotók / Kadett döntő, Sopron
Fotók / Kadett döntő, Sopron
Fotók / Kadett döntő, Sopron
Fotók / Kadett döntő, Sopron
Oldal tetejére