RÓLUNK

Köszöntök minden kedves Sportbarátot!

 

 

Monok TiborAz elmúlt években tovább gyarapodott utánpótlásbázisunk. A tudatos építkezés meghozta a legfontosabb eredményét, a tömegesítést. Soha ennyien nem kosárlabdáztak Kaposváron, mint ma. A Kaposvári Kosárlabdázók Köre SE, aki a Kaposvári Kosárlabda Klub Kft utánpótlás-kötelezettségét látja el, két partnerklubbal dolgozik, a Kaposvári Sportiskolából és a Monok Kosársuliból meríti a legtehetségesebb fiatalokat.

 

A 2018-19-es szezonban a Sportiskolában 4 előkészítő, 4 kenguru, 3 gyermek, 1 serdülő csapat készül, ehhez csatlakozik a Monok Kosársuliban 1 előkészítő, 1 kenguru, 1 gyermek csapat, így a Kaposvári KK SE alatt 15 csapat dolgozik, ebből történik a kiválasztás. Ez a legfontosabb előrelépés, hiszen 12 éves kortól valós kiválasztásról beszélhetünk. 4 gyermek csoportból választhatjuk ki azt a legjobb 15 gyermeket, akik felkerülnek a KKK SE serdülő B csapatába. Eljutottunk oda, hogy egy csapatban színtiszta korosztályról beszélünk (vagyis egy évben születtek, nem 2 évet ölel fel a csapat). A B csapatból fellépnek az A csapatba a következő évben. Ők mennek aztán tovább a kadett, junior és U20-as csapatainkba is.

 

A tömeg megvan, most már a minőségen van a hangsúly. Itt még rengeteg munka vár ránk a még eredményesebb munkához. A cél megmaradt, nem csapatban gondolkodunk, hanem egyénben. Gyönyörködve nézzük a magyar válogatott mérkőzéseit, ahol a 12-es keret egyharmada a felsorolt utánpótlás-műhelyekből került ki. Büszkék vagyunk Vojvoda Dávidra, Juhos Leventére, Benke Szilárdra és Filipovity Markóra. Azért dolgozunk, hogy ez a sor ne álljon meg. Biztos vagyok benne, hogy nem is fog. A kaposvári utánpótlás kiapadhatatlan.

 

Kívánom Önöknek, hogy remek mérkőzéseket lássanak, sok sikerrel. Remélem, sokan kattintanak majd új honlapunkra, ahol folyamatos tájékoztatást szeretnénk nyújtani csapatainkról, fotókkal, videókkal fűszerezve.

 

 

 

 

 

 

Monok Tibor
A Kaposvári Kosárlabdázók Köre SE elnöke

U20 - CSAPAT
utolsó eredmény:
KTE-Duna Aszfalt - Kaposvári KKSE U20  95 - 53
következő mérkőzés:
U18 - CSAPAT
utolsó eredmény:
Kaposvári KK – SZEDEÁK U18  66 - 46
következő mérkőzés:
U16 - CSAPAT
utolsó eredmény:
következő mérkőzés:
U14 - CSAPAT
utolsó eredmény:
GYKSE - KKK SE/B  57 - 100
következő mérkőzés:
   
LEGÚJABB FOTÓK
Fotók / Kadett döntő, Sopron
Fotók / Kadett döntő, Sopron
Fotók / Kadett döntő, Sopron
Fotók / Kadett döntő, Sopron
Oldal tetejére